Manhattans gullungar



Titel: Manhattans gullunga
Originaltitel: 24-Karat Kids
Författare: Dr Judy Goldstein & Sebastian Stuart

Handling: Shelly är nyutexaminerad läkare och det firas med hennes stora bullriga familj. Hennes telefon ringer, det är från Manhattans mest exklusiva barnklinik, de vill att hon kommer dit på intervju.
När hon återvänder till bordet ställer Arthur den stora frågan, vill hon gifta sig med honom? Hon ser sig omkring, hon ser hela sin stora familj, de som tycker så mycket om Athur och han är ju så snäll, hon kan inte göra de besvikna, hon svarar ja.

Shelly kastas snart in i en helt ny värld, klädd i märkeskläder behandlar hon barnen till de allra rikaste och mest berömda föräldrarna. Shelly är snart den trendigaste banläkaren, den som alla måste gå till.

Tankar kring boken: Det här är en bok som man nog skulle kunna säga hamnar i chiclit facket. Det är välskrivet, roligt, intresant och snabbläst. En bok som passar perfekt en varm sommardag i hängmattan.
Men jag tycker att boken tar slut innan berättelsen gör det, som att det finns mer att berätta om Shelly och ska det verkligen sluta sådär?




Kommentarer
Postat av: Linus

Det var en bra recension :) Men du skulle ha förklarat lite mer vem Artur var fattade inte den delen så bra man vet inte vem han är eller om de ens har träffat varandra innan liksom.



kram

2010-06-23 @ 00:36:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0