I dina kläder




Titel:
I dina kläder
Original titel: Life swap
Författare: Jane Green
Utgivningsår: 2005. På svenska 2008

Handling: Vicky har allt, hon arbetar på den supertrendiga tidningen Poise!, är snygg, singel, har en garderob fylld med trendplagg och en mysig lägenhet i London. Men hon drömmer om någonting annat, ett liv med man, barn och ett hus på landet.

Amber bor i USA och lever precis det liv som Vicky önskar att hon hade. Hon har en underbar man, barn, ett stort hus och hon spenderar dagarna med att shoppa märkeskläder och umgås med de andra hemmafruarna.

Men inte heller Amber är lycklig. Så en dag får hon syn på att Poise! söker en läsare som en av deras journalister ska byta liv med.

Helt plötsligt befinner sig Vicky i ett gigantiskt hus utanför New York och Amber i en lägenhet i London. Men är verkligen gräset grönare på andra sidan och är allt vad det verkar att vara på ytan?

Tankar kring boken:
Jane Green är en författare som lyckas med något som många andra inom chick lit inte gör, nämligen att göra det intressant och framför allt välskrivet. I dina kläder är en bra bok som är perfekt att läsa på stranden eller i hängmattan men det kommer inte att lämna några bestående minnen och den kommer inte heller att bli en av de böckerna som du läser om och om igen.

Betyg: 2/5




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0